وی در این پیام توییتری به طعنه به اقدام خزانهداری آمریکا در تحریم خود نوشت: «ما میدانیم که تقاضا برای گفتوگو و صلح، یک تهدید حیاتی برای «تیم ب» (بنیامین نتانیاهو، بولتون، بن زاید و بن سلمان) محسوب میشود و از آنجایی که دلیل تحریم من، حرفها و سخنانم بوده است، آیا «آمریکاییها» برای «تعامل» با من از طریق خواندن نوشتههایم یا گوش دادن به مصاحبههایم به مجوز اداره کنترل داراییهای خارجی وزارت خزانه داری آمریکا ( OFAC) نیاز دارند؟»
خزانهداری آمریکا امروز، ظریف را تحریم کرد. قرارگیری نام افراد در این فهرست، داراییهای احتمالی آنها در آمریکا را مسدود کرده و اتباع آمریکا را از داد و ستد مالی با آنها منع میکند.
تحریم ظریف، اندکی پس از آن صورت گرفت که او در سفر به نیویورک و با وجود محدودیتهای تحمیلشده از سوی دولت آمریکا، با تعداد زیادی از رسانههای آمریکایی گفتوگو کرد.
پس از بازگشت ظریف از نیویورک، «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا از اینکه به ادعای او رسانههای آمریکایی بلندگو در اختیار ظریف قرار میدهند، ابراز خشم کرد.
اوایل صبح امروز نیز، ظریف در واکنش به این اقدام خزانهداری آمریکا در پیام توییتری نوشته بود که این تحریم هیچ اثری روی وی ندارد.
نظر شما